Chevrolet Owners Club banner
21 - 23 of 23 Posts

·
Super Moderator
Joined
·
7,917 Posts
RickDob, Top marks for Completing your Sign-Up on both Location and Vehicle info first time. Well done buddy.

There is a back post which might be of help. Go to this link and read post entry #4 by member 'the mink'
:- Rear parking sensors ,again ,sorry .

This may help you narrow down the problem.
.
 

·
Registered
Captiva 2013, 2.2
Joined
·
5 Posts
Hi, I'm having very similar problem, I am getting the beeps, my beeps consist of 6 beeps, but each beep is a very rapid 3 tones if that makes sense.
I only have 3 sensors, right, left & centre.
The problem started off as intermittent, but no apparent reason as to when it would show or clear, now the warning light is on permanently.
I've had the bumper off and cleaned and dried all sensors and sprayed all connections I can see around there with WD40, no obvious damage to wiring.
Is it a case of replacing all 3 sensors??
Having been through a few of the comments on this forum I’ve disconnected the parking sensor module in the right back quarter, this has cleared the warning light, maybe not the correct outcome, but as I have a reversing camera I don’t need the sensors! So at least no warning on dash now! :)
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Having been through a few of the comments on this forum I’ve disconnected the parking sensor module in the right back quarter, this has cleared the warning light, maybe not the correct outcome, but as I have a reversing camera I don’t need the sensors! So at least no warning on dash now! :)
Was the quarter panel easy to get off?
 
21 - 23 of 23 Posts
Top